Administraţie

Chestionar online pentru prioritizarea proiectelor metropolitane ale Constanței. Spitalul Regional se află pe listă

Constănțenii sunt invitați să completeze un chestionar online pentru identificarea celor mai importante proiectelor metropolitane pentru oraș. Pe listă se află proiecte precum Spitalul Regional, dezvoltarea Portului Constanța sau extinderea plajelor și consolidarea falezelor.

Scris de 
 pe data 
27 februarie, 2019

Chestionarul este realizat de Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR).

Cu sprijinul autorităților locale implicate în proiect, au fost identificate o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie 2019, sunteți invitați să vă implicați civic pentru viitorul orașului nostru, în cadrul unei campanii de consultare publică, în premieră în România, intitulată „Alege Prioritățile Orașului Tău!”, se transmite într-o postare de pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

La finalul campaniei va fi dezvoltată o listă finală de proiecte prioritare majore de dezvoltare metropolitană, atât pentru București, cât și pentru fiecare dintre cele 40 de reședințe de județ din România, iar acestea vor fi incluse într-un raport intitulat “România Metropolitană”.

Prin intermediul chestionarului online, listele finale de proiecte, ierarhizate în ordinea importanței, vor oferi o viziune clară și strategică de dezvoltare și vor putea informa deciziile viitoare de investiții publice.

Ghid de completare

Pentru a identifica proiectele metropolitane cele mai importante pentru Constanța, o puteți face accesând chestionarul de la linkul de AICI.

Selectați orașul Constanța din listă apoi apăsați pe „Următoarea întrebare“.

Veți fi direcționați către următoarea pagină ce conține o listă cu 10 proiecte atribuite Constanței. Ținând apăsat pe unul dintre proiecte, îl puteți muta pe oricare dintre pozițiile din listă în funcție de importanța pe care o considerați potrivită.

Spre exemplu, dacă sunteți de părere că proiectul pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Constanța ar trebui să fie în topul priorităților, țineți apăsat pe el și îl mutați pe poziția 1.

După ce ați terminat, asigurați-vă că ați bifat „Ai terminat ierarhizarea?”, apoi click pe „Trimite răspunsurile”.

 

Actualitate