Veste grozavă pentru șoferii care stau zilnic blocați cu orele în traficul de pe b-dul Aurel Vlaicu. Primarul Vergil Chițac a inaugurat prima fântână artezeiană cu apă caldă, un spectaculos joc de apă și aburi.

Șoferii care trec pe b-dul Aurel Vlaicu au timp astfel să facă un duș sau chiar o baie, își pot spăla mașinile sau, pur și simplu, pot admira fântâna care aruncă jeturile de apă fierbinte zeci de metri în sus.

Primarul Chițac spune că i-a venit ideea după ce mai mulți angajați ai Primăriei ajungeau dimineața la muncă mirosind a transpirație din cauza orelor petrecute în ambuteiajele din trafic.

„Este o investiție unică, iar costurile vor fi acoperite din taxele și impozitele constănțenilor. Șoferii blocați în trafic pot face un duș fierbinte, gospodinele pot fierbe o ciorbă, toată lumea are de câștigat.

Am zis să le fac ziua mai frumoasă constănțenilor care trec pe aici și mă înjură că din cauza mea s-a blocat orașul. Blocați, blocați, dar măcar spălați”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

(Visited 1.446 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.