Vergil Chițac promite că pe durata mandatului său va prezenta transparent toată activitatea din cadrul Primăriei, dând asigurări că va explica fiecare acțiune pe care o va avea în calitate de primar.

Îmi doresc să existe dialog permanent și să nu planeze nici cea mai mică suspiciune asupra corectitudinii activității mele.“, a transmis Chițac pe pagina sa.

De asemenea, liberalul a mai spus că va cere rapoarte de lucru de la toate direcțiile subordonate, va analiza bugetul și cheltuielile Primăriei, va verifica situația furnizorilor de utilități pentru a evita surprizele neplăcute aduse de zezonul rece și va chema Curtea de Conturi pentru a verifica modul în care au fost cheltuiți banii publici pe durata mandatului lui Decebal Făgădău.

„Vă prezint mai jos care sunt lucrurile pe care le voi face imediat ce preiau mandatul în mod oficial:

  1. Cer rapoarte de lucru de la toate direcțiile și instituțiile subordonate, care să îmi prezinte problemele pe termen scurt și planul de acțiuni pe termen lung;
  2. Fac analiza bugetului de venituri și cheltuieli al Primăriei pentru a ști exact cum stăm și cum putem îmbunătăți situația;
  3. Iau legătura cu toți furnizorii de utilități (apă, canalizare, căldură, gaze, electricitate) pentru a vedea care e situația înaintea iernii și a nu ne trezi cu surprize neplăcute;
  4. Nu în ultimul rând, chem Curtea de Conturi. Voi verifica cu exactitate legalitatea cheltuirii banului public până în acest moment și a contractelor aflate în derulare.

O altă problemă o reprezintă șefii din Direcții care sunt numiți politic și care nu performează. Vă garantez că reformăm administrația și modul în care vom face management la Primărie. Și începem de sus, de la top-management, unde sunt probleme foarte mari.

Va fi mult de lucru și voi întâmpina probleme numeroase, sunt perfect conștient de acest lucru. Dar cunosc administrație și procesele de lucru. Sunt convins că împreună vom transforma Primăria și vom performa pentru binele Constanței.“, a transmis Chițac.

(Visited 4.017 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.