Umor

Chițac este atât de mincinos încât susține că odată a avut mai multă dreptate decât soția

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 ianuarie, 2024

Din păcate pentru oraș, Vergil Chițac ar putea fi în continuare primarul Constanței datorită capacității sale de a minți mai mult decât orice imaginație. Astfel, nu de puține ori acesta a susținut că într-o discuție cu soția a avut mai multă dreptate decât ea.

Mai multe persoane din anturajul său, chiar și cei care îl pupă în fund chiar 12 ore din zi, i-au atras atenția că, matematic vorbind, este imposibil ca un bărbat să aibă mai multă dreptate decât soția lui, pentru că ar viola toate legile fizicii. „Poate, dacă ești amator, să fie așa. Dar profesioniștii nu au astfel de probleme”, a răspuns cu aroganță Vergil Chițac.

Cu toate acestea, istorisirile sale ar putea fi greșit interpretate. Conform relatărilor lui Chițac, când a început să vină cu idei despre cum trebuie organizate lucrurile prin casă, soția i-ar fi răspuns „Da, dragă, ai perfectă dreptate, cum să nu”, ceea ce mulți experți consideră că nu este altceva decât felul foarte diabolic și crud prin care femeile își ironizează partenerii de viață.

Actualitate