Umor

Chițac explică: Spitalul modular a fost construit lângă Gară ca să ajungă pacienții mai repede la București

foto: fb/silviucosa

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 februarie, 2024

Expresia populară: „Cel mai bun medic din Constanța e trenul spre București” a fost pusă în aplicare de actuala conducere a Primăriei, care a construit un spital din containere (modular) chiar lângă Gară. Motivul: pacienții să nu mai piardă timp cu traficul infernal din oraș atunci când medicii le refuză tratamentul sau nu știu să îi opereze, ci să se urce imediat în tren pentru a ajunge la București.

„Deci noi am gând acest spital nu ca pe oooo unitate medicalăăăă, ci ca pe un punct de adunare a pacienților spre București. De asta l-am făcut lângă Gara CFR. Pacientul vine, în câteva ore medicii îi spun că nu au medicamente sau că nu pot face operația, așa că se urcă frumușel în tren și merge la Capitală. Nu mai dă bani nici pe biletul de autobuz, nu mai stă nici în trafic, ajunge imediat la tren”, explică primarul Chițac.

De ieri de când a fost inaugurat, noul spital modular a transferat către trenurile din Gară nu mai puțin de 30 de pacienți, ceea ce reprezintă un real succes.

Actualitate