Umor

Chițac, mesaj crucial de 1 Decembrie: „Fasolea se fierbe doar cu bicarbonat, în 4 ape”

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
1 decembrie, 2023

Primarul Vergil Chițac a transmis tradiționalul mesaj către constănțeni cu ocazia Zilei Naționale a României.

Anul acesta, edilul a ales să atingă un subiect sensibil pentru sutele de mii de constănțeni afectați în viața de zi de ceea ce se întâmplă în oraș: „Cum se fierbe fasolea” și „mituri despre importanța bicarbonatului în iahnia de fasole”.

„Dragii mei constănțeni, știu că trecem prin vremuri grele, de aceea trebuie să fim cinstiți unii cu alții și să recunoaștem: numeroși dintre dumneavoastră nu știți să fierbeți corect fasolea. Ne plângem că stăm mult în trafic, că tot orașul este săpat de la un capăt la altul, dar adevărul este că nimeni nu mai pune bicarbonat în apă atunci când pune iahnia la fiert. Fasolea se fierbe în 4 ape pentru a nu trage pârțuri în trafic în timp ce așteptăm 3 ore la semafor”, a declarat primarul Vergil Chițac în fața a zeci de mii de constănțeni.

Mai mult decât atât, edilul a anunțat și constituirea unei comisii NATO care să decidă dacă este iahnia de fasole merge mai bine cu gogonele sau cu castraveți murați.

Actualitate