Umor

Chițac, mesaj motivațional pentru elevi: „Chiar dacă ești incompetent și ticălos, poți ajunge primar. Eu cum am putut?!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
11 septembrie, 2023

În prima zi a noului an școlar, primarul Vergil Chițac a încălecat pe o mârțoagă galbenă și s-a deplasat neinvitat la una dintre școlile din municipiu, pentru a susține un discurs în fața elevilor.

„Ce faceți copii?“, și-a început Chițac discursul, cu un zâmbet larg și plin de energie. „Chiar în drum spre voi, am tăiat niște tei de pe Ferdinand, cu drujba pe care o vedeți acolo, pe șaua calului. Poate că vă întrebați de ce am venit călare pe un cal… Răspunsul e simplu: doar nu era să-mi rup mașina pe drumurile din orașul ăsta! Părinții voștri știu despre ce vorbesc. Ha, ha, ha!“.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Primarul și-a desfăcut unul dintre nasturii de la cămașă, s-a șters apăsat cu palma pe frunte apoi și-a continuat discursul. „Măi, copii, ce voiam eu să vă spun… Măi, nu contează cât de ticălos, parșiv, mincinos ești în viața asta. Atâta timp cât veți alege să rămâneți în țară, veți reuși. Chiar dacă ești incompetent și ticălos, poți ajunge primar. Eu cum am putut?! Nu-ți iese din prima, insiști! Totul e să minți, măi dar să știi să minți ca ultimul ordinar, fără scrupule și fără menajamente, fără rețineri și fără nici cea mai mică urmă de bun-simț… Aia e! Cu cât e România mai educată, cu atât pot eu să vând Constanța bucată cu bucată! Mai dă-vă-n p*** mea!“, a concluzionat primarul Chițac.

După terminarea discursului, edilul a încălecat pe-o șa și s-a dus așa cum a venit – de nicăieri și degeaba!

Actualitate