După ce a sărit în apărarea fostului PSD-ist, Horia Constantinescu, primarul Vergil Chițac vine să dezmintă zvonurile apărute la adresa city manager-ul Felicia Ovanesian, despre care se spune că este o scorpie afurisită, o egocentristă încrezută, o viespe răzbunătoare, o vrăjitoare narcisită obsedată de lalele sau un tiran care s-a autoproclamat stăpân peste toți angajații din Primărie, mai ales peste primar.

„Nu e adevărat, domnule. Ia mai dă-vă-n p*** mea cu zvonurile astea de piața Brotăcei!“, a replicat Vergil Chițac. „Doamna Ovanesian știe ce-i mai bine pentru orașul ăsta și mă învață de bine! Pe toți ne învață de bine, dar nu știu proștii să aprecieze!“.

Edilul a mai adăugat că, deși pare greu de crezut, Felicia Ovanesian are și o latură umană și, uneori, chiar dă dovadă de compasiune față de angajații din Primărie.

„Cu ochii mei am văzut-o cum l-a iertat pe un funcționar inconștient, care parcase pe locului dumneaei. Așa ceva nu se face! Cu toate astea, l-a iertat, chiar i-a și zâmbit. De două săptămâni e blonav și nu a mai putut veni la muncă, dar când se întoarce poate să vă confirme.“, a mai spus primarul.

„Eu, spre exemplu… De fiecare dată când vine la birou, mă reped în parcare s-o ajut, să-i car servieta. Și știți ce face, simpatica de ea? Mă mângâie pe creștet și-mi spune <Bravo, Vergil! Bun băiat!>. <Marș de aici!> îmi spune numai când mă ia gura pe dinainte și ma spun și eu câte ceva într-o ședință. Dar e și ea om, acum trebuie să înțelegem că nimeni nu e perfect.“

(Visited 247 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.