Umor

Chițac, pregătiri intense pentru venirea lui Iohannis. A început antrenamentele de golf

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 august, 2023

În plin proces de spoială, ordonată pe faleza Cazinoului după anunțarea prezenței președintelui Klaus Iohannis de Ziua Marinei, primarul Vergil Chițac trece și la lucruri mai serioase.

Primarul și-a rupt din timpul pe care de obicei îl alocă număratului banilor, pentru a plăti un instructor de golf, în cazul în care președintele are chef de o partidă scurtă, după discursul plictisitor pe care îl va rosti la ceremonie.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Trebuie să fim pregătiți până la cel mai mic amănunt, iar dacă trebui să învăț să joc golf, atunci mă apuc de învățat golf“, a explicat Chițac. „Ăsta e doar un detaliu, pentru că ce îl va da pe spate este faptul că am ordonat capturarea a 3.000 de pescăruși ce vor fi vopsiți ba în galben, ba în roșu și care vor zbura prin zonă în timpul ceremoniei, ca să facem frumos!“

De asemenea, în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei, jurnaliștii constănțeni vor fi direcționați într-un țarc special amenajat, iar Iohannis și Chițac îi vor putea lovi cu mingii de golf dacă au chef.

Actualitate