Umor

Chițac se implică la Farul: Jucătorii vor tăia singuri iarba de pe teren, Hagi și Popescu înlocuiți cu Ovanesian și Horia Constantinescu

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 iunie, 2021

Astăzi, la Constanța, s-a pus bazele noului club de fotbal Farul Constanța. Echipa lui Gică Hagi, FC Viitorul, a fuzionat cu FC Farul. La eveniment a participat și primarul Vergil Chițac, care a anunțat că se va implica activ la noul club, spre disperarea suporterilor.

Primarul Constanței a anunțat deja primele măsuri pe care le va lua la FC Farul.

În primul rând, Chițac a anunțat că îi va schimba de funcții pe Gică Hagi și Gică Popescu. Aceștia vor fi înlocuiți de Felicia Ovanesian și Horia Constantinescu. Morivul: Hagi și Popescu s-au pozat acum doi ani cu Făgădău. „Vreau ca noul club să fie condus de oameni profesioniști și competenți, de oameni de încredere. De aceea apelez la Felicia și la Horică. Le mulțumesc lui Hagi și Popescu, dar trebuie să își vadă de drum. Noi căutăm performanță, nu să batem mingea ca în curtea școlii”, a declarat Chițac.

Primarul Constanței a anunțat și noul Regulament de funcționare al clubului Farul, potrivit căruia jucătorii de fotbal vor trebui să își taie singuri iarba de pe terenul de fotbal, fiecare în zona pe care evoluează. „Vom face și o competiție: cine are cel mai frumos gazon, apărarea sau atacul? E de datoria lor să își tundă iarba, să nu mai aștepte să le facă clubul toată treaba”, a mai precizat Chițac.

De asemenea, la pauza meciului jucătorii vor trebui să se plimbe cu tomberoanele de gunoi pentru a colecta deșeurile de la spectatori și să măture stadionul de coji de semințe. „Este o cutumă europeană, nu avem ce face. Băieții se vor descăruca fiindcă Primăria va fi alături de ei. Pe noi ne sună când e totul gata ca să îi aplaudăm și să îi punem pe Facebook”.

Actualitate