Primarul Vergil Chițac s-a declarat astăzi foarte dezamăgit de bugetul orașului Constanța pentru anul 2022, declarând că banii de furat nu le ajung nici măcar până în luna septembrie.

„Domle, știți, eu sunt pensionari. Știți cum e cu pensiile în România. Speram ca din bugetul orașului să mai ciugulim și noi, că na, așa e normal.Păi când o vedea Felicia și Teo Hira că la toamnă se termină brânzeata, să vezi ce scandal o să am cu ei. E greu să fii primar”, a declarat Vergil Chițac.

Primarul spune că a trebuit să taie investițiile de la spitale și școli pentru a putea plăti salariile celor 1.256 de membri PNL care au fost angajați în Primăria Constanța în ultimele 6 luni.

De asemenea, banii de investiții pentru dezvoltarea orașului au fost trasferați într-un nou cont numit FIR (Fond de Îmbogățire Rapidă) de unde se vor plăti contractele grase apropiaților primarului și celor din jurul său.

De asemenea, spun surse din Primărie, pentru a reduce presiunea bugetară, valoarea șpăgilor pentru anul 2022 a fost dublată pentru persoanele fizice și triplată pentru cele juridice.

(Visited 385 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.