Ancorați la realitate și cu picioarele pe pământ, primarul Chițac și consilierii săi vin cu o nouă soluție inedită pentru cetățenii orașului.

Astfel, sfătuit bine de consilerul său personal, George Măndilă, pe modelul bogații cu bogații și săracii cu săracii, primarul Constanței vrea acum să facă și un zid în jurul zonei centrale a orașului, care să-i țină la distanță pe toți cetățenii revoltați de prețurile exagerate pentru locurile de parcare.

Deci, nu doar că ăia mai rupți în fund nu vor mai avea cum să se flendurească cu mașinile prin centru, dar acum nu vor mai putea nici să intre acolo, pentru că vom face un mare zid. Un zid superb. Un zid grandios! A, vrei în centru? Trebuie să-ți permiți! N-ai cum să te strecori acolo. Te-am prins cățărat pe zid, pac!, te-a amendat polițistul local cu 50.000 de lei ca să te învenți minte, să nu mai fii sărac!“, a declarat Chițac.

De asemenea, tot la propunerea lui Măndilă, săracii pe care-i cheamă Măndilă vor fi obligați să-și schimbe numele, ca să nu strice imaginea Primăriei Constanța.

(Visited 1.451 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.