Actualitate

Cine sunt părinții puștiului drogat care a omorât doi tineri cu mașina. Au afaceri de milioane de euro în București

Scris de 
 pe data 
19 august, 2023

Un puști în vârstă de 19 ani, drogat cu cocaină, amfetamină și metamfetamină, a omorât în această dimineață doi tineri în localitatea 2 Mai de pe litoral. La bordul unui Mercedes decapotabil de colecție, Vlad Pascu a intrat în plin într-un grup de 8 tineri. Doi dintre ei, un băiat și o fată, au murit pe loc.

Potrivit publicației aktual24.ro, părinții ucigașului sunt implicati in afaceri imobiliare de amploare in Bucuresti. Vlad Pascu are doar 19 ani si a primit pe mana mai multe masini de lux Mercedes, informează akutal24.ro.

Tatal tanarului, Mihai Pascu, este stabilit in Olanda, in orasul Roermond, si se ocupa, printre altele, de curse de masini. In trecut, el a fost director al unei competitii offroad in Valcea.

Vineri, Pascu a postat un videoclip pe Facebook alaturi de fiul sau, care se afla la volanul unui autoturism decapotabil, mentionand ca amandoi sunt in Vama Veche. Ulterior, clipul a fost sters.

Numele mamei, Miruna Pascu, apare pe site-urile de afaceri imobiliare din Capitala cu anunturi de vanzari de terenuri. Terenuri situate in zone foarte bune din Capitala, care valoarea peste un milion de euro.

Reamintim că un tanar aflat sub influenta drogurilor a intrat cu masina, sambata, intr-un grup de pietoni in 2 Mai. Doi tineri au murit ai alti doi au fost raniti. El a fost prins apoi in Vama Veche.

Barbatul era drogat cu cocaina, amfetamina si metamfetamina.

„La data de 19 august a.c., in jurul orei 05.25, politisti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N. 39, in apropierea localitatii Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

Politistii deplasati la fata locului au constatat ca un tanar, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 si ar fi intrat intr-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabila.

In urma accidentului rutier, au decedat la fata locului o tanara, de 20 de ani si un tanar, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost raniti doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani si o tanara, de 20 de ani.

Actualitate