Pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze, Inspectoratul General de Poliție al României a înterupt circulația în județul Teleorman, pe mai multe drumuri naționale: DN51 Zimnicea – Viișoara, DN51A Zimnicea – Izvoarele, DN54 Moldoveni – Islaz și DN65 Turnu Măgurele – Roșiori.

Tot în județul Teleorman, s-a întrerupt circulația pe drumurile județene: DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703, lăsând să acționeze utilajele de deszăpezire.

Condițiile nefavorabile ale vremii au stopat traficul și în județul Bacău, pe DJ119 A (între Urchești și Sascut), pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), însă se poate circula pe un drum ocolitor: comuna Urechești – DN11A – Adjud – DN2 – comuna Sascut.

Pentru a evita evenimentele nedorite, conducătorilor auto le este recomandat să nu plece la drum dacă nu dispun de anvelope de iarnă și, dacă o fac, să păstreze o distanță suficientă pentru a opri în condiții de siguranță și să adopte o conduită preventivă la volan.

 

(Visited 156 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.