Actualitate

Circulație întreruptă din cauza viscolului pe mai multe drumuri naționale

Infotrafic din Inspectoratul General de Poliție al României informează că va întrerupe circulația pe mai multe drumuri naționale.

Scris de 
 pe data 
26 februarie, 2018

Pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze, Inspectoratul General de Poliție al României a înterupt circulația în județul Teleorman, pe mai multe drumuri naționale: DN51 Zimnicea – Viișoara, DN51A Zimnicea – Izvoarele, DN54 Moldoveni – Islaz și DN65 Turnu Măgurele – Roșiori.

Tot în județul Teleorman, s-a întrerupt circulația pe drumurile județene: DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703, lăsând să acționeze utilajele de deszăpezire.

Condițiile nefavorabile ale vremii au stopat traficul și în județul Bacău, pe DJ119 A (între Urchești și Sascut), pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), însă se poate circula pe un drum ocolitor: comuna Urechești – DN11A – Adjud – DN2 – comuna Sascut.

Pentru a evita evenimentele nedorite, conducătorilor auto le este recomandat să nu plece la drum dacă nu dispun de anvelope de iarnă și, dacă o fac, să păstreze o distanță suficientă pentru a opri în condiții de siguranță și să adopte o conduită preventivă la volan.

 

Actualitate