Actualitate

Circulație restricționată pe A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea

Sursă foto: www.rador.ro

Din cauza unor lucrări efectuate pe două tronsoane ale autostrăzilor A2 și A4, centrul Infotrafic informează că circulația va fi restricționată pentru două zile, inclusiv pe timpul nopții.

Scris de 
 pe data 
21 ianuarie, 2021

Potrivit centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, restricțiile intră în vigoare începând de astăzi, 21 ianuarie.

Lucrările se vor desfășura pe o perioadă două zile, inclusiv pe timpul nopții, circulația va fi restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către capitală, între kilometrii 35+300 metri și 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparații asfaltice.

De asemenea, pe A2 București – Constanța, la km 161, spre capitală, banda doi este restricționată pentru lucrari de întreținere iluminare, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00.

Pe A4 Ovidiu -Agigea, km 13+200m, spre litoral, banda de urgență și prima bandă restricționate, pentru lucrări de întreținere pod, începând cu ora 09:00 și până la ora 17:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Actualitate