Umor

City Park Mall e atât de periculos încât Chuck Norris a zis că n-are tupeu să-l viziteze

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
7 august, 2018

Vestea că într-un oraș european din România secolului XXI există un mall în care inundațiile, tavanele căzute și incendiile sunt frecvente s-a răspândit destul de repede pe întreg mapamondul.

Actorul Chuck Norris, celebru în toată lumea în primul rând pentru calitățile sale de vedetă de acțiune invincibilă, a spus că n-ar avea tupeu să viziteze City Park Mall din Constanța. Provocat de niște prieteni, după ce a văzut imaginile cu tavanele căzute și cel mai recent incediu, Norris s-a arătat destul de speriat.

Da, știu, eu sunt Chuck Norris și, practic, sunt capabil de orice. Ca atunci când am aruncat o grenadă și au murit 50 de oameni și abia apoi a explodat sau că pot să tai un cuțit folosind o bucată de unt sau când am numărat până la infinit de două ori… Sunt chestii pe care le fac, dar sunt și chestii pe care nu le fac“, a spus Chuck Norris.

Actorul susține că de obicei se bagă în situații pe care le poate controla, iar City Park Mall este o clădire mult prea imprevizibilă chiar și pentru el.

Eu sunt pregătit pentru orice, oricând, la orice oră, în orice secundă. Spre deosebire de alte vedete, eu îmi protejez bodyguarzii de pericole și nu invers. Însă treaba asta cu acel mall mă sperie puțin, pentru că este o clădire destul de mare. Și nu e vorba despre teama că aș păți ceva dacă ar cădea un tavan pe mine sau că ar exploda ceva în fața mea (râde), dar trebuie să înțelegeți că nimic nu-l atinge pe Chuck Norris și nu-mi pot risca reputația“, a mai declarat actorul.

Conducerea City Park Mall se gândește serios ca, în eventualitatea unor alte dezastre, să-l angajeze pe actorul Bruce Willis, pentru a se asigura că toate persoanele aflate în mall la acel moment vor fi salvate.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate