Ştirea că în această săptămână un alt tavan căzut în mall-ul City Park a pus în pericol viaţa unei femei s-a răspândit fulgerător pe internet. Sute de dependenţi de adrenalină, sporturi extreme şi senzaţii tari din toată ţara au venit în acest weekend la Constanţa pentru a încerca o nouă senzaţie: posibilitatea ca în orice moment să fii strivit de un tavan!

Deci, bro, e prea tare! După ce am văzut imaginile alea cu tavanul făcut praf, bro, şi ştiind că este a doua oară când se întâmplă asta în acelaşi mall, mi-am zis că tre’ să fiu aici, bro“, spune entuziasmat un tânăr din Timişoara, care de câteva ore stă nemişcat pe un culoar, aşteptând să i se întâmple ceva. „Bro, tu-ţi dai seama că în orice moment aş putea să mă trezesc cu tavanul în cap!? Uau!“.

Pentru că nici cei din conducerea mall-ului nu ştiu când ar putea să mai cadă un tavan, angajaţii fac încearcări disperate de informare a clienţilor să nu stea pe loc, să circule cât mai mult sau chiar să părăsească incinta. Însă asta nu face decât să amplifice şi mai mult senzaţia de pericol iminent, spre satisfacţia sutelor de adrenaline junkies.

Totodată, amatorii de senzaţii extreme nu sunt uşor de depistat. Unii s-au prins de iniţiativa managementului şi se infiltrează printre frecătorii de mentă mall, care se holbează minute în şir la vitrine sau la marfa de pe rafturile magazinelor fără să cumpere nimic.

E foarte greu să-i separăm de majoritatea clienţilor. Trebuie să se gândească că în primul rând vieţile lor sunt în pericol şi că oricând s-ar putea să mai cadă ceva de undeva, să izbucnească un incendiu… Nu se ştie niciodată cum e la noi“, declară, vizibil îngrijorat, agentul de pază Victor Panseluţă.

Dependenţii de adrenaliă spun că-i invidiază enorm pe angajaţii din magazinele mall-ului şi mai ales pe aceia care lucrează în insuliţele de pe culoare. „Cât noroc să ai să lucrezi într-un asemenea loc şi să ştii că în permanenţă eşti în pericol, că s-ar putea să ţi se întâmple ceva? Nu ştiu cine şi cum c***t au construit mall-ul ăsta, dar e clar că au avut o strategie mişto!“, spune un alt adrenaline junkie.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe terenClick AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 586 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.