Umor

City Park Mall se extinde cu Aripa de Izolare Melteni, menită să separe cocalarii de restul clienţilor

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
27 iunie, 2018

O NOUĂ extindere a deja proaspăt extinsului City Park Mall din Constanţa este anunţată pentru viitorul apropiat cu ceea ce se doreşte a fi o premieră în materie de shopping: o aripă menită să-i izoleze şi să-i separe pe cocalari şi puştanii gură-cască de restul clienţilor preocupaţi de cumpărături.

Despre Aripa de Izolare Melteni (AIM), după cum a fost denumită, arhitectul-şef al proiectului susţine că s-a dorit găsirea unei soluţii pentru problema fluxului mare de cocalari, şnapani şi adolescenţi lefteri care aglomerează inutil culoarele şi magazinele actualului mall.

Noua aripă nu va arăta foarte diferit de restul mall-ului. Însă, ca rezultat al cercetărilor de piaţă, cocalarii vor fi direcţionaţi subliminal către noul spaţiu prin expunerea de firme luminoase gigant ale unor brand-uri precum Gucci, D&G, Louis Vuitton, Lamborghini, BMW sau, de ce nu, Dristor“, explică arhitectul Stelică Mason. „Reuşim astfel să-i adunăm într-un loc plin de opulenţă şi prost gust, după placul lor“.

Odată ajunşi în AIM, cocalarii vor avea parte de un spaţiu larg în care vor putea să scuipe pe jos fără niciun motiv anume, magazine pline cu imitaţii ale unor produse de lux şi etichete cu preţuri astronomice şi chiar locuri din care vor fi lăsaţi să fure câteva chestii.

Ştim că le place să probeze diverse accesorii şi haine fără a le cumpăra. Tocmai de aceea, pentru a-i menţine cât mai mult în AIM, vom avea angajaţi care îi vor încuraja să probeze, să pună tot felul de întrebări cretine, să facă scandal, totul pentru a se simţi cât mai bine şi în largul lor. Vom avea expuse şi maşini de lux pentru selfie-uri ş.a.m.d.“, a mai completat Stelică Mason.

Arhitectul mai spune că a fost gândită şi o soluţie de avarie, în cazul în care cocalarii şi gură-cască se prind că locul nu este tocmai autentic. Conform protocolului, se va declanşa o avertizare sonoră, iar o barieră din plasă va bloca instantaneu trecerea cocalarilor din AIM în aripa normală. În câteva secunde, o echipă de intervenţie îi va împuşca unul câte unul, folosind pistoale cu electroşocuri.

Cât despre o altă bucată de spaţiu verde ce va fi distrusă din parcul Tăbăcărie pentru noua AIM, cei implicaţi în proiect spun că Primăria este încântată de idee şi că oricând e loc de mai mult mall.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate