Umor

City Park Mall se extinde. Mai multe camioane cu chirpici au fost descărcate în parcare

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
28 iulie, 2022

Patronii City Park Mall au obținut autorizația de construire pentru un nou corp de clădire, ce va fi amplasat pe o parte din parcarea terenului pe care îl dețin.

Mall-ul, a cărui clădire a înregistrat cele mai multe căderi de tavan și inundații din istoria orașului de după cel de-al Doilea Război Mondial, va beneficia acum de un corp nou, făcut din chirpici de cea mai bună calitate. „Dă-o dreacu de parcare. Cui îi trebuie? Am adus aici cei mai buni chirpicari din comuna Chirnogeni, care vor face câteva mii de bucăți ce vor fi folosite pentru ridicarea noului corp“, explică unul dintre manageri.

O expertiză arată că chirpicii folosiți în structura de rezistență a actualei clădiri sunt făcuți din balegă de măgar. Noul lot va conține și balegă de iapă pur sânge, pentru o rezistență de cel puțin trei ani.

De asemenea, reprezentanții mall-ului spun că vor fi amenajate piste speciale pentru puștii gură-cască, care bântuie ore întregi fără să cumpere nimic. Totodată, branduri precum Abibas, Mike și Pruma anunță că anul acesta își vor extinde magazinele din incinta centrului comercial, iar primăria face promisiuni că până în 2023, mall-ul se va uni cu Satul de Vacanță și se va numi City Holiday Village With Everything Park Mall Etc.

Actualitate