Ziua s-a terminat la spital pentru constănțeanul George Titicar (28 de ani) după ce a fost pur și simplu azvârlit din taxiul în care călătorea. Șoferul s-a enervat, a tras pe dreapta și l-a aruncat pe Geroge din mașină din cauză că acesta a îndrăznit să folosească un deodorant pe care îl avea la îndemână.

Mă grăbeam, ieșeam de la City. De când am deschis ușa din spate m-a izbit un miros înțepător de naftalină, iar după ce m-am așezat, m-au lovit pe rând amestecuri de mirosuri cu, mă iertați, bășină și vanilie. Rămăsesem fără aer și cuvinte“, povestește Geroge.

Acesta își amintește că plecaseră de pe loc și că șoferul deja începuse să-i spună povestea vieții lui și cum era mai bine pe vremea lui Ceaușescu. „S-a uitat urât la mine când l-am întrerupt ca să deschid geamul… Nu mai puteam! Făcusem cumpărături și mi-am amintit că am în sacoșă un deodorant. Nici nu am mai stat pe gânduri. L-am deschis și am încercat să creez impresia că mă dau la subraț. A frânat brusc și m-a luat direct: <Alo! Bă! Ce **** mea faci?!>“.

Taximetristul a coborât și, fără alte explicații, a deschis portiera din spate, l-a smuls pe Geroge și a dat cu el de pământ. Tânărul spune că este foarte posibil ca șoferul să-i fi dat și un șut în burtă, dar nu e sigur.

Taximetristul, Marcel Levănțică, spune că regretă cele întâmplate și că mirosul de spray parcă i-a luat mințile. „Mașina mea e ca un templu, în care eu petrec și câte 15 ore pe zi. Vă dați seama că când mai urcă câte un excentric de genul ăsta deja strâmb din nas. Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut, dar și el a mers prea departe. Nu trebuia să se dea cu șprai. Nu e mai bine să se spele? Chiar are noroc că nu am pus mâna pe levier sau mai știu eu ce… Vedeți, există un Dumnezeu!“, a explicat șoferul.

Totodată, acesta a mai adăugat că victima a avut noroc că i-a acceptat cursa. „Păi eu credeți că mă încurc la distanțe de 4-5 kilometri? Da’ am zis să nu fiu mârlan, că l-am văzut că căra sacoșile alea“. Levănțică a mai spus că nu are timp de prostii și de toți proștii, pentru că s-a înscris la a treia facultate și că are mult de învățat în perioada asta.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.577 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.