În scop experimental, într-unul dintre multele supermaketuri Lidl din Constanța a fost anunțată Săptămâna Romales, cu produse specifice etniei rome. Chiar de la intrare, constănțenii pot vinde sticle goale, pentru care primesc vouchere de cumpărături.

Reprezentanții Lidl spun că au vrut să le ofere constănțenilor o doză de nostalgie culinară și nu numai. Astfel, de trei zile, sute de oameni s-au înghesuit la cozi pentru a cumpăra semințe prăjite la ceaun în cornet de matematică, mere pe băț caramelizate, porumb fiert la găleată, gogoși fermecate de băiatu’ preparate sau batoane de susan pentru cine e baștan.

Distribuitorii garantează că produsele nu au fost prăjite în olițe sau preparate în ligheane în care cineva a făcut pipi.

De asemenea, constănțenii mai pot cumpăra casetofoane auto la mâna a doua, blugi „originali de la mama lui“, săpun în carcase de telefoane, piatră de călcâie, nămol de pe lângă Techirghiol, ceaune din tuci, burlane, alambicuri, inele, cercele, chestii-socoteli…

Pentru copii, au fost lansate ediții speciale ale unor jocuri precum „Nu te supăra, mânca-ți-aș!“, „Dacii și Țiganii“, „Piticotul Minune“, „Micul Barbugiu“ sau „Alba-Neagra pentru cei mici“.

În timp ce așteaptă la coadă, clienților li se vor spune descântece și li se va ghici în palmă. De asemenea, fără să știe, oamenii sunt făcuți la buzunare, portofelele fiind returnate abia când le vine rândul la casă. Cei care se prind, primesc gratis ceva mișto din partea Lidl. Cică ar fi vorba despre un sugiuc sau ceva de genul.

Clienții care vor face cumpărături de peste 150 de lei vor primi gratuit o dezlegare sau legare de cununie de la Mama Miriapoda, a 68-a regină a magiei albe, adusă special din Spania pentru Săptămâna Romales.

LIDL, meriți să fii surprins!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.102 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.