Probabil va fi ceva bucurie și fericire în cel mai sinistru târg de Crăciun din România. Ansamblul de colindători „Ferulețul“ din cartierul social „Henri Conandă“ este surpriza pe care Primăria Constanța a pregătit-o pentru constănțeni în această iarnă.

În Târgul de Crăciun al nimănui din Piața Ovidiu, colindătorii vor urca pe o scenă special amenajată și vor interpreta o serie de colinde pe placul tuturor celor prezenți.

Bineînțeles, se vor da și dedicații, iar spectatorii sunt liberi să arunce cu câți bani vor în colindători.

De asemenea, accesul în piață cu BMW-uri, Audi și orice mașină cu volan pe dreapta sau număr de Bulgaria este permis fără nicio restricție.

Din repertoriul ansamblului nu vor lipsi colinde celebre precum:

Dom’ dom să furăm

Feru-i fer și iară fer

Portofelul sus răsare

Trei dujmani se întâlniră

Sorcova-n parcare

O ce rangă minunată!

Fur la poarta Raiului

Jumulește, vere, bradul

Florile-s dă haur

Deschide ușa creștine, cătetai!

Bună dimineața la Moș Taifun

și clasicul O fer frumos.

Totodată, colindătorii vor fi acompaniați și de un cvartet de coarde pus la dispoziție de filiala PSD Constanța.

La cererea publicului, după repriza de colinde, organizatorii promit o feerie de manele, dezmăț și multă sămânță de floarea soarelui.

Primarul Decebal Făgădău le-a promis colindătorilor că vor putea să păstreze bradul din fier, rugându-i să-l mai lase acolo măcar după terminarea Sărbătorilor.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 251 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.