Comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” revine pentru ultima dată pe litoral vineri, 9 august, ora 20:30 cu actorii Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Maria Buză, Monica Davidescu, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu.

Soția lui Robert este pe cale să plece pentru un weekend întreg, așa că el își invită amanta în casa lor. Problemele încep să apară când soția nu mai pleacă, dar amanta… vine! Identitățile se schimbă, problemele amoroase se înmulțesc și totul se dă peste cap! Iar spectatorii vor avea parte de o porție sănătoasă de râs.

Teatrul Elisabeta din București a pregătit mai multe surprize pentru public, printre care și o vacanță la munte!

Și ultimul spectacol din acest sezon estival va fi însoțit de o tombolă cu un premiu răcoros, o minivacanță la munte. Vino să vezi „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” și pregătește-ți hainele groase pentru zilele pe care le vei petrece la Predeal.

La finalul spectacolului, cei prezenți sunt invitați să participe la sesiunea de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți. Copiii sub cinci ani au accesul gratuit fără acordare de loc, iar copiii între 5-10 ani beneficiază de 50% discount la prețul biletului!

Totul se va desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter.

Biletele sunt disponibile atât la casieria Teatrului Elisabeta de la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter, de marți până vineri inclusiv, între 11:00-20:00, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro

 

(Visited 152 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.