Duminică, 15 august, 50 de elevi din localitățile Nicolae Bălcescu și Dorobanțu vor pleca dis de dimineață în Parâng pentru o tabără de 6 zile. Primăria acoperă toate costurile, de la transport și cazare până la excursii și activități.

Tabăra scolară din acest an se organizează în Parâng, Depresiunea Petroșani, județul Hunedoara și Depresiunea Hațeg, în perioada 15 august – 21 august 2021 (7 zile/6 nopti) si cuprinde: transport cu autocar tur/retur; cazare cu pensiune completa pentru 6 (sase) nopti; atelierele taberei: lectia de istorie/geografie (atelier interactiv), muzical, de teatru, de arta, de dans, de sport si concursuri sportive.

De asemenea, elevii vor merge în 2 excursii la Pestera Bolii – Sarmisegetuza Ulpia Traiana – Biserica de la Densus – Hateg (rezervatia de zimbrii); Deva (Cetatea medievala, Palatul Magna Curia, cunoscut si drept Castelul Bethlen, Castelul Corvinilor de la Hunedoara, Manastirea Prislop)

În ultima zi de tabara va avea loc concursul de talente, foc de tabara si o petrecere în ballroom-ul hotelului.

Primarul Dumitru Timofte spune că aceste tabere sunt o meritată răsplată și motivație pentru elevii care au învățat bine. „Pentru mulți copii este o bucurie imensă să poată merge la munte în tabără. Ei știu că munca lor este apreciată, că toată strădania lor de școală nu trece neobservată și de aceea încearcă an de an să se autodepășească. 50 de copii vor vedea și anul acesta muntele și sunt convins că vor veni acasă și mai hotărâți să învețe bine. Din păcate, anul trecut nu am putut organiza tabăra din cauza condițiilor de pandemie, dar le-am promis copiilor că anul acesta vom face tot posibilul să îi răsplătim”, a declarat primarul Dumitru Timofte.

(Visited 394 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.