Administraţie

Comuna Nicolae Balcescu anunţă demararea proiectului „AMENAJARE PISTE DE BICICLETE IN COMUNA NICOLAE BALCESCU in cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență”

Comuna Nicolae Balcescu anunţă demararea proiectului
AMENAJARE PISTE DE BICICLETE IN COMUNA NICOLAE BALCESCU, JUDETUL CONSTANTA
in cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Investiția I1.4. Mobilitatea urbană verde – asigurarea de piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare la nivel local/metropolitan

Scris de 
 pe data 
11 aprilie, 2023

Comuna Nicolae Balcescu anunţă demararea proiectului
AMENAJARE PISTE DE BICICLETE IN COMUNA NICOLAE BALCESCU, JUDETUL CONSTANTA
in cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Investiția I1.4. Mobilitatea urbană verde – asigurarea de piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare la nivel local/metropolitan.


Nume beneficiar: COMUNA NICOLAE BALCESCU
COMUNA NICOLAE BALCESCU, încalitate de beneficiar, derulează proiectul AMENAJARE PISTE DE BICICLETE IN COMUNA NICOLAE BALCESCU, JUDETUL CONSTANTA, finantat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 –Fondul Local, în baza contractului de finanţare nr. 141964/ 15.12.2022 încheiat cu MDLPA, încalitate de Autoritate de Management pentru Planulul Național de Redresare și Reziliență.
Programul de finanțare: Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 –Fondul Local, I1.4. Mobilitatea urbană verde – asigurarea de piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare la nivel local/metropolitan

Admitere Ovidius Constanta 2023

Obiectivul general al proiectului constă în cresterea sigurantei traficului pentru biciclisti, pietoni si conducatorii de autovehicule, diminuarea efectelor poluarii asupra mediului si sanatatii populatiei, dezvoltarea cailor rezervate si amenajate pentru circulatia biciclistilor, cresterea atractivitatii comunei prin amenajarea de piste de biciclete pe Strada Garii.

Indicatori tehnici: Lungime totala piste de biciclete- 4,10 km
Locul de implementare: România, Județul Constanta, Comuna Nicolae Balcescu

Perioada de implementare: 24 luni
Data începere proiect: 15.12.2022
Data finalizareproiect: 15.12.2024
Cod proiect: C10-I1.4-127

Date de contact:
Telefon/fax 0241.257016
Email: urbanism@primaria-nbalcescu.ro

Actualitate