Centrul de Zi va fi construit în satul Dorobanțu, iar cele 3 locuințe protejate vor fi ridicate în Nicolae Bălcescu, astfel încât întreaga comunitate să fie implicată în acest proiect.

Locuințele și centrul de zi vor fi destinate persoanelor cu dizabilitățile și defavorizate, care vor fi găzduite și îngrijite în mod gratuit.
Primarul Dumitru Timofte susține că proiectul este unul foarte benefic pentru comuna Nicolae Bălcescu, care s-a calificat cu cel mai mare punctaj dintre localitățile pentru implementarea investiției.

„Orice investiție realizată în comuna Nicolae Bălcescu nu poate fi decât binevenită, mai ales când vorbim despre proiecte sociale de asemenea anvergură. Se vor crea locuri de muncă, se deschid noi oportunități de dezvoltare locale. Însă, cel mai important, acest proiect va oferi celor năpăstuiți și aflați în suferință un centru în care să beneficieze de un acoperiș deasupra capului, de mese calde și îngrijire de specialitate. Ne bucură faptul că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a găsit la noi toate condițiile necesare realizare proiectului și așteptăm ca lucrurile să se concretizeze”, ne-a declarat primarul Dumitru Timofte.

 

(Visited 832 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.