Timp Liber

Concert caritabil Cargo la Constanța. Rockerii, așteptați în număr mare

Vineri, 19 mai 2023, ora 20.30, în Club Doors Constanța!

Scris de 
 pe data 
3 mai, 2023

Trupa CARGO va susține vineri, 19 mai 2023, ora 20.30, un concert caritabil la Constanța, în Club Doors. Evenimentul se înscrie în cadrul campaniei Music for Autism, iar toate fondurile strânse vor fi folosite pentru demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa și realizarea grădinii senzoriale din cadrul CȘEI „Albatros” Constanța.

Trupa Cargo înseamnă Adrian Igrişan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape, Alin Achim – bass și David Cristian – chitară. Înfiinţată în 1985 în Timişoara, Cargo a creionat nenumărate piese care sunt cântate împreună cu publicul, au realizat nenumarate concerte şi evenimente speciale.

Admitere Ovidius Constanta 2023

MUSIC FOR AUTISM -10 ani de campanie, peste 65 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 6 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Actualitate