Polițiștii care lucrează în sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au trezit ieri cu o circulară prin care erau chemați în sala de conferințe, pentru a participa la un concurs de bancuri organizat chiar de proaspătul șef, Constantin Dancu.

Acolo scria că oricine se poate înscrie. Nu că m-ar fi interesat, dar când am ajuns acolo cică înscrierile erau deja închise și că singurul participant este dom’ șef“, ne-a mărturisit unul dintre polițiști.

Potrivit unor surse din IPJ, timp de 30 minute, Constantin Dancu le-a spus mai multe de bancuri sublaterilor săi, din diverse categorii, după cum era specificat în regulamentul concursului. Au fost rostite bancuri cu țigani, cu evrei, cu Bulă, bancuri seci și, bineînțeles, bancuri cu polițiști.

Fiind informați înainte că cine se va relaxa și se va simți bine va primi o primă la sfârșitul lunii, polițiștii prezenți au râs în hohote, ba chiar unii s-au tăvălit pe jos și au dat cu chipiurile de pământ. „Erau bancuri mai vechi, expirate, adică toți le știam pentru că șefu’, de când e aici la noi, le-a mai tot spus, că ne mai prinde pe câte unu’ așa, taman când avem treabă și ne mai zice câte o poantă. Nu-și dă seama că le tot repetă. Da’ ce să facem, na! A fost frumos, ce să asta…“, spune un alt polițist.

La sfârșitul concursului a fost anunțat și marele premiu, ce constă într-un concediu prelungit, în doi, în Tenerife. De asemenea, câștigătorul a primit și distincția de „Cel mai amuzant polițist al anului“, o plachetă poleită cu aur, un trofeu în formă de pistol, de asemenea poleit cu aur, un spor la salariu și un tort cu poză.

Constantin Dancu s-a arătat foarte emoționat de premiul primit, ba chiar se spune că ar fi vărsat și o lacrimă, spunând că nu s-a așteptat și că este o mare onoare pentru el.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 990 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.