Actualitate

Conducerea AMVVD și familiile au sărbătorit la munte, cu piscină, SPA și lăutari! Vineri, vă vor cere donații…

sursa: vila titanic azuga

De ziua onomastică a Asociației Militarilor Veterani și Veterani cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, cunoscut drept AMVVD, membrii din conducere și familiile acestora au petrecut pe cinste, timp de două zile, într-o locație de 3 stele, cu piscină și SPA, din stațiunea Azuga.

Scris de 
 pe data 
29 octombrie, 2019

Aproximativ 40 de persoane au petrecut un weekend de vis la munte, probabil ca să își încarce bateriile pentru licitația caritabilă prin care AMVVD cere bani pentru așa-zisa construcție a unui centru de recuperare.

Informația a fost confirmată atât de participanții la sindrofie, cât și de personalul pensiunii Titanic Residence SPA Azuga.

Ne bucură să vedem că AMVVD investește cu folos banii asociației, strânși din donațiile militarilor și ne manifestăm dorința de a dona  și noi pentru bunăstarea celor din conducerea acestei entități. De asemenea, facem apel către toți cei care intenționează să participe la evenimentele caritabile, să solicite în prealabil AMVVD să spună pe ce au fost cheltuiții banii, aproximativ 600.000 lei, strânși din celelalte acțiuni de donare. Nu de alta, dar nouă nu ne ies la socoteală!

Actualitate