Umor

Confruntări sângeroase în Kaufland ICIL. Două grupări rivale de pensionari s-au răfuit pe raionul de legume

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 octombrie, 2023

Imagini dramatice surprinse în această dimineață pe culoarele raionului de legume de la Kaufland ICIL după ce două grupări foarte periculoase de pensionari s-au ciocnit într-un val de violențe fără precedent.

Din primele informații, se pare că o bandă de pensionari din Poarta 6, condusă de nea Puiu (fost șofer RATC), a descins în jurul orelor 8 dimineața în Kaufland ICIL pentru a acapara produsele cu etichetă roșie și 74% reducere.

Nici nu au intrat bine în magazin că „Ciorăparii”, așa cum cum sunt cunoscuți pensionarii din zona Casa de Cultură (denumire venită de la faptul că poartă ciorapi lungi cu bermude și papuci vara în parc) le-au tăiat calea și i-au atacat chiar în raionul de legume.

Au urmat minute întregi de confruntări cu urmări tragice: 5 proteze dentare distruse, 18 perechi de ochelari sparte și 12 molii ucise în urma îmbrâncelilor.

Poliția Constanța spune că această confruntare face parte dintr-o dispută teritorială mai veche dintre cele două grupări de pensionari.

Actualitate