Umor

Constanța a fost declarat, oficial, cel mai maro oraș din România și din toată UE

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
22 martie, 2023

În timp ce primarul Vergil Chiţac a înscris Constanța la concursul „Destinația Anului 2023”, la categoria „Orașe care inspiră”, o comisie specială ce evaluează fiecare oraș din lume în fucție de culoarea ce predomină pe suprafața locuibilă a acestuia, a concluzionat că orașul nostru este maro. Cel mai maro!

„Da, da, e un oraș maro cu niște dâre de gri și… cam atât. Marea n-o punem la socoteală. Predomină maro și toate nuanțele aferente. Uitați, ce vedeți acum pe pantofii mei e noroi, maro, pe care l-am luat în timp ce mă plimbam pe un trotuar maro de pe un bulevard la fel de maro!“, ne-a declarat Michael Pishpirel, membru al comisiei de evaluare.

Specialiștii spun că această culoare este specifică în sezonul toamnă-iarnă pentru orașele care arată ca după război, așa cum e Constanța. Membrii comisiei chiar s-au arătat destul de întristați de bombardamentele recente din Constanța, însă s-au mai destins după ce li s-a comunicat că este vorba doar despre șantiere şi incompetenţă.

Bineînţeles, Primăria Constanța nu a ratat ocazia de a se lăuda pe Facebook cu noua realizare. „Oficial, Constanța e cel mai maro oraș din România și din UE, datorită eforturilor depuse de primarul Vergil Chițac și consilierii săi!“, se arată într-un comunicat de care nimănui nu îi pasă.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate