Umor

Constanța ca-n junglă. Șacalii de la Rutieră pândesc la zebrele de pe IG Duca să prindă papagalii cu Logan care nu dau prioritate boilor care traversează corect

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
15 decembrie, 2023

Primarul Constanței s-a ținut de cuvânt și orașul a devenit într-adevăr o junglă urbană. O echipă de documentariști și cameramani de la Animal Planet a venit la Constanța zilele trecute pentru a surprinde diversitatea faunei locale.

Nu mică le-a fost mirarea când au surprins cu o haită de șacali de la Poliția Rutieră făcea pândă la zebrele de pe strada IG Duca pentru a prinde câțiva papagali cu Logan care nu dau prioritate boilor care travsersează regulamentar.

„Este ceva nemaivăzut. Să vezi șacali în mediul urban, cum atacă în haită, să vezi atâtea zebre pe o stradă de câțiva metri, dar mai ales atâția papagali la volan. Este unic. Nu mai vorbesc de cei câțiva boi care traversează regulamentar, fiindcă restul trec strada pe unde le taie capul”, a povestit directorul Animal Planet.

Actualitate