Nu mai puțin de 3.500 de oameni invizibili s-au distrat și relaxat în acest weekend la noua ediție de Coffee Break organizată de Primăria Constanța în centrul orașului.

Anticipând că și în acest weekend evenimentul va fi un real succes, primarul Vergil Chițac i-a chemat pe reprezentanții Guinness World Records pentru a introduce orașul în renumita Carte a Recordurilor. „Doar în Rusia și în țările arabe am mai văzut mulțimi de oameni invizibili, însă aceia mergeau să voteze, nu se relaxau“, au declarat cei de la Guinness.

„Nu ne-am gândit vreodată că se pot strânge atât de mulți oameni invizibili într-un singur loc. Evident, nu am văzut nimic, cum era de așteptat, însă domnul primar ne-a convins că bulevardul Tomis este plin ochi!“, a spus unul dintre reprezentanții Primăriei.

De asemenea, și cei prezenți la eveniment au fost foarte încântați, cel puțin așa ne-a transmis Primăria. „Abia aștept să vin și weekendul următor, când circulația va fi blocată din nou pentru ca noi să ne putem petrece timpul liber mergând, așa, pur și simplu pe asfaltul bulevardului“, ne-au spus cei de la departamentul de comunicare al Primăriei că așa le-a declarat lor un om invizibil prezent la eveniment.

Totodată, cei de la Guinness au transmis că iau în calcul varianta de a-l introduce și pe Vergil Chițac în Carte pentru „cel mai invizibil primar din istoria unui oraș“.

(Visited 10.583 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.