Umor

Constanța, luminițe mai ceva ca în Viena. Primăria va îndopa maidanezii cu mâncare fosforescentă

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 decembrie, 2022

Criticat că a cheltuit o groază de bani pe iluminatul festiv și că a organizat un Târg de Crăciun mai trist decât serialul Ceriobîl, primarul Chițac a venit cu o soluție ingenioasă pentru a-i mulțumi pe constănțeni. Toți angajații de la Confort Urban vor fi obligați ca până la Crăciun să hrănească maidanezii din oraș cu mâncare în care va fi adăugat un compus chimic fosforescent.

Primarul Chițac spune că, astfel, fiecare constănțean se va bucura de nenumărate surse de lumină plăcută şi odihnitoare în toate cartierele, pe toate străzile și aleile din oraș. „Un alt beneficiu este că le vom putea ocoli cu succes, ca să nu ne mai trezim noaptea cu ghetele pline de cremă. E absolut genială ideea asta! Cum de nu mi-a venit mai devreme?”

În cadrul primelor experimente cu mâncarea de câini luminescentă, un maidanez hrănit bine și lăsat liber seara în Tăbăcărie a reuşit să împânzească tot parcul cu beculeţe, în nici 30 de minute. „O feerie! Mai ceva ca în Viena. Au sclipit până dimineaţa şi nu s-a consumat nici un strop de electricitate!”, spune primarul.

Actualitate