Planuri mari și din ce în ce mai mari anunțate de primarul Decebal Făgădău, care nici măcar nu a intrat în campanie electorală, ci pur și simplu s-a apucat să facă promită lucruri.

După pozele și promisiunile cu Sala Polivalentă, piețele modernizate, bazinul olimpic, pasajul subteran, pasajul de la podul de la Butelii, parcări supraetajate, roata ca la Londra sau noul proiect de infrastructură de 20 de milioane de euro din fonduri europene, edilul Constanței nu se oprește aici.

Trebuie să ne folosim și mai mult imaginația pentru a genera promisiuni. Cu cât promisiunea e mai spectaculoasă, cu atât creștem gradul de simpatie și obțin voturi“, le-ar fi spus Făgădău oamenilor săi.

Noul proiect/promisiune va închide gurile tuturor hetărilor, haștagiștilor, useriștilor, peneliștilor și, în fond, administrațiilor locale din toată lumea.

Constanța merge în spațiu, chiar și pe Lună!“, a spus primarul.

Întrebat ce va face administrația locală odată ajunsă pe Lună, edilul s-a simțit ofensat, a ridicat tonul și a exclamat: „Cum adică, domnule, ce vom face pe Lună? Dar sunt atâtea de făcut! Nu credeți? În primul rând, vom începe prin montarea de pavele, borduri, stâlpișori și cât mai multe băncuțe! Vom ridica și o statuie, vom monta veceuri publice… Constanța va avea locul ei pe Lună! Este un proiect realizabil, palpabil și pe care îl voi duce la bun-sfârșit. Va fi un pas mic pentru Primărie, dar un pas uriaș pentru primar!“.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 504 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.