Actualitate

Constanța, sub o nouă avertizare meteo de vreme rea! Dacă tot n-au nimerit-o cu zăpada, măcar vânt și ger să fie

Scris de 
 pe data 
9 ianuarie, 2024

Constanța s-a aflat până în această dimineță sub avertizare meteo cod galben de ninsori și polei. Și cum nimeni nu a văzut zăpada la Constanța, ANM a decis să vină cu o nouă avertizare meteo pentru Constanța: COD GALBEN de vânt și informare meteo de ger.

Va fi ger până joi dimineață, anunță meteorologii care au emis o informare meteorologică în acest sens. Temperaturile vor coborî până la minus 21 de grade. De asemenea, ANM a emis o avertizare cod galben de vânt puternic pentru sudul Moldovei, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei.

Informarea meteorologică a intrat în vigoare azi la ora 10.00 și va fi în vigoare până joi la aceeași oră. Vremea va fi rece în toată țara, geroasă în noaptea de marți spre miercuri îndeosebi în nord, centru și est (minime termice de până la -21…-20 de grade în estul Transilvaniei), iar în noaptea de miercuri spre joi mai ales în est și centru (minime termice de până la -16…-15 grade în estul Transilvaniei).

Codul galben va fi în vigoare azi până la ora 23.00. În sudul Moldovei, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…70 km/h și vor fi perioade în care acesta va fi asociat cu ninsori slabe. Pe litoral vântul va sufla cu putere și în timpul următoarei nopți.

Actualitate