După ce a anunțat că arabii vor construi ditamai aeroportul la Constanța, primarul Decebal Făgădău și consilierii săi lucrează la un acord cu americanii din orașul Dizneilend, din SUA, pentru construirea unui metrou.

Făgădău chiar s-a întâlnit cu omologul său, Winnie the Pooh, care i-a explicat că metroul va fi nu doar practic, ci și distractiv pentru toți constănțenii.

La sugestiile domnului Winnie the Pooh, metroul din Constanța va avea cel puțin o buclă între stații, ca să nu mai vorbim de ghișeele unde constănțenii își vor putea cumpăra vată de zahăr sau scovergi“, ne-a precizat o sursă extrem de dubioasă din cadrul Primăriei Constanța.

De asemenea, tot pe surse, am aflat că Winnie the Pooh este unul dintre mentorii primarului Făgădu, care, mai în glumă mai în serios, l-a învățat cum să bage cât mai adânc mâna în borcanul cu miere.

La fel ca în cazul Sălii Polivalente sau a pasajelor suspendate de la Podul de la Butelii, o echipă de specialiști din cadrul Primăriei lurează deja la pozele de campanie cu noul proiect, care vor arăta atât de bine încât ar fi de-a dreptul stupid ca cineva să spună că sunt doar niște poze și că proiectele alea se vor realiza la Paștele Cailor.

E o veste bună. De fapt, o veste foarte bună. Dar ce zic eu aici, este mega bună. Am pregătit o serie de poze frumoase cu noul metrou și abia aștept să le arăt pe Facebook!“, a șoptit primarul Făgădău.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 978 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.