Umor

Constănțean ajuns din greșeală în Tomis Mall, atacat de o vânzătoare sălbăticită

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
28 ianuarie, 2024

Ziua de sâmbătă s-a terminat prost pentru Lilian Nicăierescu (21 de ani) după ce, din greșeală, a intrat în Tomis Mall Constanța și a fost atacat de o vânzătoare despre care specialiștii în marketing și vânzări spun că ar fi „sălbăticită“. Se presupune că vânzătoarea nu mai văzuse un client prin Tomis Mall la etajul 2 de mai bine de 8 ani.

Mărturia lui Lilian este cutremurătoare, mai ales pentru prietenii săi cărora nu le vine să creadă că mai există Tomis Mall. Tânărul povestește că mergea pe stradă în mod obișnuit, cu ochii în telefonul mobil, fără să acorde atenție la lumea înconjurătoare.

La un moment dat, am sesizat că în jurul meu e așa o liniște apăsătoare și parcă aerul se schimbase. Când am ridicat privirea din ecranul telefonului, m-am trezit undeva pe un culoar de la etajul doi din Tomis Mall! Nu era nimeni și nimic în jurul meu… Pustiu!Mi s-a părut că aud o voce șoptită care spune <<Șșș! Îl văd, îl văd!>>, dar, până să realizez ce se întâmplă, am apucat doar să văd cum zboară hainele de pe un stender de lângă mine și în secunda următoare m-am trezit pus la pământ de o tanti, care mi-a înfipt o mână-n păr, iar în cealaltă ținea un bluzon“.

Lilian spune îngrozit că femeia mârâia și ținea dinții încleștați, rostind cuvinte precum: „Ăsta îți vine bine! Te prinde! E la reducere! Ia-l! Probează-l! Ba nu-l mai proba! Ia-l așa!“, în timp ce încerca efectiv să-i bage bluza pe gât.

Specialiștii spun că experiența avută de Lilian este un caz clar de „șopingus terifiatus“, după cum este catalogat în terminologia de mall.

Actualitate