Umor

Constănțeancă umilită după ce s-a pozat în lavandă îmbrăcată cu rochia pentru rapiță

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
1 iulie, 2020

O femeie din Constanța a fost luată cu asalt pe un grup de Facebook după ce a pus și ea o poză unică în lanul cu lavandă, la fel ca toate celelalte 437.829 de poze unice cu tipe în lanurile cu lavandă.

Fotografia Getuței Săpăligă (31 de ani) a stârnit un val de indignare din partea celorlalte femei. Ele s-au arătat revoltate de rochia pe care Getuța a ales-o pentru ședința foto, punctând că este aceeași pe care a purtat-o și la ședința foto cu lanul de rapiță.

„Eu mă duc, îmi caut, mă agit păpeste tot să-mi găsesc ceva frumos, plăcut ochiului și tu îți bați joc! Să-ți fie rușine! Și la poza cu lanul cu maci o să faci aceeași măgărie? Huo, fă! O zi bună!“, i-a transmis una dintre colegele de grup.

„Da de ce nu țeai pus un sac pă tine dak tot ai vrut săț bați jok de noi?!“, a scris o altă tipă.

Getuța spune că a decis să îmbrace aceeași rochie deoarece la poza cu lanul de rapiță a strâns foarte multe like-uri, fapt ce i-a ridicat enorm respectul de sine și a făcut-o să se simtă mai bine în pielea ei pentru 2 minute.

Specialiștii în social media spun că astfel de derapaje precum cel al Getuței Săpăligă pot servi ca exemplu de „AȘA NU” pentru ceilalți.  „Recolta de like-uri pe timp de vară este extrem de importantă pentru a putea păși cu încredere în toamnă. Însă seceta de imaginație poate afecta grav stima de sine, aviz și disperatelor care merg la plajă și pun acele poze penibile cu pulpele spre orizont.

 

Actualitate