După ce noaptea trecută s-au asfaltat trei benzi de circulație între strada Poporului și strada Baba Novac, astăzi se trasează marcajele rutiere.

În noaptea de vineri, 5 iulie, se va acționa și pe cea de-a patra bandă, urmând ca lucrările să avanseze până pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Concomitent, se va freza strada I.G. Duca, sensul de mers dinspre strada Țepeș Vodă până în bulevardul Lăpușneanu iar săptămâna viitoare se va decoperta stratul de asfalt în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale și în zonele de staționare la semafor.

Precizăm că intervențiile se vor desfășura între orele 22:00-06:00, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers“, informează Primăria.

Pe strada Baba Novac, între străzile I.L. Caragiale și Străjerului au fost finalizate lucrările de asfaltare a carosabilului și a trotuarelor iar pe strada Poporului, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Ion Lahovari, lucrările sunt în derulare.

Șoferii sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zonele în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

 

(Visited 197 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.