Umor

Copil botezat la 11 ani pentru că abia atunci era PINDU disponibil. „Ți va dzîcă lumea?!”

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 februarie, 2024

Mitel a intrat în Cartea Recordurilor drept copilul botezat la cea mai înaintată vârstă. Părinții au amânat botezul copilului nu mai puțin de 11 ani până au găsit formația PINDU disponibilă pentru a cânta la petrecerea de creștinare.

Întrebați de ce nu au făcut botezul în primele luni din viața copilului, așa cum se obișnuieste, părinții au spus că nu voiau să se facă de râs în fața rudelor și prietenilor. „Mari arsini, mari arsini! Ți va dzîcă lumea?! La noi, un eveniment fără PINDU este o mare rușine. Nu poți să te numește armân și să faci botez, logodnă sau nuntă. Mai bine nu botezam copilul decât să ne facem de râs”, a povestit Tănase.

Tănase na adra di arsini pi tuts! (n.r. – Ne-a făcut de rușine pe toți). Nu stiu cum as ascutem caplu tu lumi. (n.r. – Nu știu cum o să mai scoatem capul în lume)”, au spus rudele când au aflat că tăticul ar fi vrut să facă botez fără PINDU.

Actualitate