Andrei Ivan (14 ani) a fost bătut după ce s-a certat cu un alt băiat din cauza unei fete, care acum era prietena lui Andrei. Ca să se răzbune, băiatul a apelat la ajutorul lui Daniel (15 ani), pentru a-l bate pe Andrei.

Cei doi s-au întâlnit pe 1 februarie, când minorul de 15 ani l-a călcat pur și simplu în picioare pe celălalt. Andrei a ajuns în comă la Spitalul Județean de Urgență Constanța, iar starea lui este una deosebit de gravă. (video mai jos)

Medicii sunt în continuare rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Atenție! Imaginile pot avea un puternic impact emoțional!

„Andrei este de 10 zile în moarte cerebrală și se așteaptă răspunsuri de la clinici din Austria și Turcia în urma opiniei medicale făcute de către Fam. DOAMNE AJUTA CA ANDREI SA REZISTE SI SA FIE UN LUPTĂTOR.“, se transmite într-o postare pe pagina de Facebook Lupta pt Seby.

Inițial, Daniel, agresorul lui Andrei, a fost reținut de polițiști și prezentat instanței de procurori cu propunere de arestare. Însă, ulterior, acesta a fost plasat de judecători în arest la domiciliu.

Daniel, agresorul lui Andrei. Sursa foto: Instagram

În timp ce victima în vârstă de 14 ani este în comă la Terapie Intensivă, Daniel este prezent pe aplicația Snapchat. Pentru că a vrut să își contacteze prietenii virtuali, Daniel s-a logat folosind telefonul tatălui său și a postat un mesaj ironic.

Da, sunt bine pentru cine întreabă. Ăsta e telefonu lu tata că al meu e la Poliție. Va pwp pe toti“, a scris agresorul.

 

(Visited 15.675 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.