Educație exemplară dată de un cuplu de părinți, membri ai PSD Constanța, care au vrut să-i arate fiului lor arogant ce poate să însemne greul în viață. Cei doi și-au dus copilul, un puști în vârstă de 12 ani, în Lidl-ul din Tomis III.

Ete vezi, bă! Aicea ajunge ăștia care doar se vaită și nu face nimica“, i-a spus Romeo Lipițan (51 de ani) fiului său. „Îi vezi! Urlă pă Feisbuc și prân piețe că vrea justiție, că rezistă, da’ lor le crapă mațurile. Bă, dacă ești serios, faci munca la partid cum trebuie și te ții de trabă, așa cum te-nvață partidu’, te-ai scos, bă!

Copilul a putut observa cum oamenii stau la coadă, cum își numără cu grijă banii, cum studiază atent un produs și prețul acestuia, ca mai apoi să-l pună înapoi pe raft sau cum împing cărucioare mari și goale. Întâmplarea care a băgat vizibil teama în băiat a fost momentul în care a observat un nene care și-a luat de pe tejghea și restul de treizeci de bani.

În ciuda faptului că micuțul era deja panicat, dar tot arogant, părinții acestuia au instat ca acesta să caște bine ochii în jurul său.

Uite, mami! Sărăcie! Vrei să ajungi sărac, mami? Nu-i așa că puiu’ lu’ mami, cel mai frumos și deștept din lume, nu vrea să ajungă sărac?“, i-a spus și mama sa, Letiția Lipițan (29 de ani). După câteva minute, beizadeaua a fost scoasă din supermarket și, ca să-l împace, tatăl său l-a lăsat să conducă noul Porche Cayene al familiei până la domiciliul profesorului de pian.

Psihologul Istrate Părerescu consideră că părinții au procedat corect și că s-au adaptat foarte bine vremurilor pe care le trăim.

Nouă, când eram mici, părinții ne arătau muncitori care dădeau la lopată sau târnăcop, ca să ne servească drept exemplu negativ și ca să ne motiveze să reușim în viață. În zilele noastre, este suficient să-ți duci copilul cu autobuzul, într-o piață de verdețuri sau, iată, într-un Lidl“, spune specialistul, care ne-a taxat cu 250 de lei pentru timpul acordat.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 407 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.