Șoferul, un bărbat de 84 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un refugiu de pe DN 2, la ieşirea din Hârşova, judeţul Constanţa, lovind o maşină oprită, lângă care se aflau copilul şi tatăl său.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe DN2A, la ieşire din Hârşova spre podul de la Giurgeni. „La un moment dat acesta a pierdut controlul autovehiculului către stânga şi a pătruns într-o parcare, unde a acroşat un minor de 16 ani, care se afla cu tatăl său lângă un alt autovehicul oprit”, spun poliţiştii constănţeni.

Ar fi de interesant dacă polițiștii vor ancheta acest accident doar ca un simplu eveniment rutier, sau vor face și ceva cercetări pentru a vedea cum și-a reînnoit șoferul de 84 de ani permisul de conducere, cum a trecut examinarea medicală și cât de complexă a fost acesta, ținând cont de vârsta înaintată a conducătorului auto. După cum se știe, această vizită medicală este o simplă formalitate, scopul acesteia fiind mai degrabă să mai scoată niște bani din buzunarele șoferilor decât verificarea capacității acestora de a conduce un autovehicul.

(Visited 871 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.