Umor

Cora Brătianu devine Carrefour. Se negociază și preluarea celor 70 de pirande care controlește magazinul

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 decembrie, 2023

Cora Brătianu se va transforma în Carrefour, însă procesul de absorbție este blocat de cele 70 de pirande de Palas care controlează magazinul.

Conducerea Carrefour a avut un șoc când a aflat că de fapt Cora Brătianu este condus și controlat de gruparea „Strălucirea”. „Noi am semnat toate documentele în birourile din Paris, am achiziționat Cora Brătianu, dar când am venit la fața locului în magazin se aflau doar câteva zeci de doamne cu copii foarte mici care ne-au transmis că e magazinul lor, că ele sunt acolo de când s-a deschis și că nimeni nu cunoaște marfa mai bine decât ele. Am discutat cu doamna Strălucirea și mama dânsei, Integrarea, dar nu am ajuns la niciun consens”, a declarat managerul Carrefour, Francois Mange le Coit.

De partea cealaltă, Strălucirea ne-a transmis că nu va pleca și va refuza instalarea oricăror măsuri anti-furt în noul magazin Carrefour: „Ja draq care, has cai mij. Te diloav te hohauatu”, ne-a mai transmis doamna în cauză.

Actualitate