Umor

Corina Martin s-a bășit în sediul de campanie, iar colegii săi au exclamat că miroase a brad!

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 august, 2020

Candidată din partea PSD Partidului Ecologist la Primăria Constanței, Corina Martin se dovedește a fi o permanentă sursă de „verde și aer proaspăt“, după cum susțin colegii ei de campanie.

După ce și-a făcut operație de mărire de gură, pentru a transmite mai bine mesajul ecologist, Martin i-a dat pe spate pe colegii săi după ce dat o bășină în sediul de campanie, iar locul a fost invadat de un miros proaspăt de brad.

„Dumnezeule! Deodată, ne-am simțit de parcă eram cu toții într-o excursie pe munte!“, a declarat unul dintre colegii de partid. „Doamna Martin chiar reprezintă cea mai bună alegere pentru a ne reprezenta în calitate de candidat!“.

Colegii spun că, de când a intrat în echipă, Corina Martin este o permanentă sursă de bășini și că, de fiecare dată, acestea sunt inhalate cu plăcere de toți cei din jurul său.

„Pentru noi sunt adevărate guri de aer proaspăt! Chiar le dă bine, doamna Martin. Bine de tot!“, spun ecologiștii constănțeni.

 

Actualitate