Umor

Cormoran de România către cormoranii din restul lumii: „Tot săraci, tot săraci?“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 ianuarie, 2019

Un cormoran de România, care se lăfăie într-una dintre miile de piscine pe care le dețin și ceilalți cormorani din țară pentru a face baie, a transmis un mesaj prin contul său de Instagram către ceilalți cormorani din restul lumii:

Tot săraci, tot săraci?“, a scris cormoranul de România în descrierea fotografiei postate din piscina sa din Delta Dunării.

După cum informa și ministrul agriculturii, Petre Daea, în România cormoranii fac baie în piscine, fapt ce a stârnit invidia cormoranilor din întreaga lume.

Niște melteni, cocalari infecți care nu știu decât să se spargă în figuri cu viața lor de lux! Așa e, o duc bine, trai de burghezi, dar chiar trebuie să se laude cu asta?“, a scris pe contul său de Facebook un cormoran sărac și invidios din Japonia.

Fotografia cormoranului din Delta Dunării i-a încurajat și pe alți cormorani din țară să se laude cu viața de lux pe care o au. Unul dintre aceștia a postat o poză în care apare mâncând cu lingura dintr-un borcan de icre negre, însoțită de textul: „Doar sarakii mai prinde pe$te! #burghezie #traiascapsd

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate