Aflați în prima zi de serviciu în calitate de polițiști locali ai orașului Constanța, Laurențiu Giocodimano și Viorel Tristălabă au acționat prompt când au depistat un cerșetor cocoțat pe o piatră sculptată din Piața Ovidiu.

„Aș vrea să se-nțeleagă și să se știe că înainte de a-l amenda, i-am vorbit frumos, l-am rugat să se dea jos, ne-am legitimat și i-am explicat de ce comite o infracțiune“, a spus agentul Giocodimano, deși i s-a precizat că este vorba despre o statuie. „Lăsați că știm noi cum sunt ăștia“, a mai replicat el.

Bulversați, câțiva dintre trecători au intervenit și le-au explicat că este vorba despre statuia ce îl reprezintă pe Publius Ovidius Naso, celebrul poet roman care a fost exilat la Tomis, Constanța de astăzi.

„Da, da, și noi ne-am uitat la Spartacus, la Roma, cunoaștem! Hai, circulați, vă rog!“, a intervenit și agentul Tristălabă.

„Nu facem altceva decât să ne facem treaba pentru care suntem plătiți. Chiar în minutele următoare vom face un apel către serviciul de ecarisaj, deoarece, în drum spre piață am văzut, pentru a nu știu câta oară, o cățea maidaneză cocoțată tot pe o piatră“, a explicat Giocodimano.

Între timp, Tristălabă a solicitat prin stație ajutorul colegilor, pentru a-l da jos de pe piatră pe cerșetorul încăpățânat.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 23.076 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.