Marți dimineață, Gheorghe Dincă a fost adus sub escortă la “casa groazei” din Caracal, unde au existat din nou momente tensionate, familia Luizei și mai mulți localnici încercând să ajungă în apropierea bărbatului.

De la locuința sa, Dincă ar urma să fie dus pentru reconstituirea traseului pe care a mers în ziua în care a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu și să le explice anchetatorilor ce s-a întâmplat cu fata de 18 ani, dispărută încă din luna aprilie.

Gheorghe Dincă a susținut că a omorât-o pe Luiza în ziua în care a luat-o la ocazie. Inițial, el a susținut că a aruncat trupul fetei în Olt, după care a a spus că i-ar fi ars corpul și ar fi aruncat cenușa la marginea unei păduri aflate la câțiva kilometri de locuința sa din Caracal. Anchetatorii au găsit acolo saci cu cenușă și fragmente osoase umane, dar în urma analizelor nu s-a putut stabili dacă sunt ale Luizei.

Luni, anchetatorii au făcut reconstituirea în cazul disparției Alexandrei.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Bărbatul a susținut că le-a ucis pe cele două adolescente, apoi le-a ars trupurile.

 

(Visited 138 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.