Umor

Criză de nervi. Un constănțean s-a întors azi de 5 ori din drum fiindcă a uitat să-și lase masca în mașină

tired, angry, young driver covers his face by hands

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 martie, 2022

Ridicarea restricțiilor aduce românilor doar neplăceri. Un constănțean a făcut o criză de nervi în parcare la Kaufland după ce s-a întors pentru a cincea oră la mașină fiindcă a uitat să-și lase masca de protecție.

Din obișnuință, cobora din mașină cu masca de protecție la el și când să și-o pună la gură își aducea aminte că restricțiile au fost ridicate.

„Nu mai pot domnule. Zici că e ca un făcut. Până mai alaltăieri mă întorceam la mașină fiindcă îmi uitam masca și nu puteam să intru în magazin. Acum, trebuie să mă întorc la mașină fiindcă din obișnuință îmi iau masca la mine. Azi mi s-a întâmplat de 5 ori. E prea mult, am obosit”, povestește domnul Eritromicin Pandemescu.

Medicii psihiatrii spun că este vorba despre un șoc post-traumatic și sunt foarte afectate, mai ales, persoanele care deobicei merg la cumpărături și își uită sacoșa acasă sau în mașină, precum și femeile care au sindromul fierului de călcat uitat în priză.

Specialiștii vă recomandă ca în cazul în care coborâți din mașină și vă puneți masca de protecție pe față să nu intrați în panică și să vă faceți imediat câteva teste nazale pentru a vă calma.

Actualitate